Välkommen till GlanStäd

Hemstäd Linköping

Välkommen till oss på GladStäd, vi arbetar bland annat med hemstäd i Linköping. Målet med vårt arbete är att underlätta för er i vardagen. Vi utgår från Linköping men arbetar i hela Östergötland. Detta görs genom ett vänligt och personligt bemötande till samtliga kunder, även den bästa möjliga städservice. Så med det sagt, låt oss hjälpa dig. Vårt arbete hjälper dig att både spara tid och få mer energi till familjen och andra viktiga saker. Städningen ordnar vi!

Städtjänster för privatpersoner

HEMSTÄDNING

Att få hjälp med hemstädningen är perfekt för dig som upplever vardagen och vardagsstädningen som stressande. Istället för att du ska stressa över städningen finns vi här för att hjälpa dig.

Städningen kan anpassas efter eventuella önskemål och behov. Finns det inga utgår vi istället från vår checklista. Genom att anlita oss för städningen medför flertalet fördelar, däribland att städningen blir genomförd med hög kvalitet på bästa sätt. 

Storstädning

Är ditt hem i behov av en storstädning? Är detta något du behöver hjälp med? Då finns vi här för att hjälpa er!

I vår storstädning ingår städning av samtliga rum, sedan grundligare i kök och badrum.

Flyttstädning

Flyttstädningen är mycket grundligare och mer omfattande än en traditionell veckostädning. Den här typen av städning har andra krav som måste uppfyllas.

GlanStäd har erfarenhet och kunskap inom just flyttstäd och vet därmed vad som krävs för en godkänd städning.

Visningsstädning

Det är viktigt att städningen genomförs på ett bra sätt innan visningen för att besökare ska få ett bra intryck. Få vår hjälp med städningen inför en visning av din bostad. 

Fönsterputs

Behöver du hjälp med fönsterputsning har du kommit helt rätt. Vårt företag har erfarenhet och kompetens inom området, vilket gör att vi kan ge den hjälpen som behövs. 

Fönsterputsningen sker på bästa sätt för att du som kund ska få skinande rena fönster.

Trappstädning

Trappstädning finns tillgängligt för både företag såväl som privatpersoner. Städningen kan självklart anpassas om det finns några specifika önskemål eller behov. 

Dammsugning, sopning, torrmoppning och skurning av trappan ingår vanligtvis. Även dammtorkning av handtag och trappräcken.

Städtjänster för företag

Kontorsstädning

Städning av skola/förskola

Trappstädning

Glöm inte att utnyttja RUT-avdrag för
dina städtjänster som privatperson

Strategi

För att vi på GlanStäd ska kunna nå uppsatta mål arbetar vi alltid aktivt för att utveckla vår verksamhet. Det gör vi genom att bland annat:

  • Fördjupa relationen till våra kunder samt vara en bra partner
  • Fokusera helhjärtat på kunden i fråga samt dess önskemål och behov för att skapa en varaktig kundrelation
  • Se till att varje medarbetare är ansvarig för att förstå vikten av hög kvalitet

GlanStäd  •  0739-943 525  • info@glanstad.com